MINEL Koncern A.D. (MINEL CONCERN, joint stock company) je u dugom periodu sticao reference za usluge kao što su konsalting, analiza stanja, elaboracija inveticionih programa, opšti i glavni projekti, investiciono-tehnička dokumentacija za rekonstrukciju objekata, kao i za konstrukciju novih objekata za proizvodnju, transport i potrošnju električne energije.

Stekli smo veliki broj referenci, izgradili brend i formirali veliko iskustvo na različitim projektima iz elektro i termo energetike, procesne i prehrambene industrije, pre svega:

  • termo elektrane
  • hidro eketrane
  • postrojenja za prenos i distribuciju el. energije
  • transformatorske stanice
  • železnički elektro sistemi
  • postrojenja za kompenzaciju reaktivne energije
  • sistemi svetlosnog obeležavanja za aerodrome, itd.

U Srbiji je MINEL neizbežan partner za sve važne korporacije koje se bave elektro i termo-energetikom, pa Železnice Srbije(ŽTP), Elektroprivreda Srbije(EPS) sa svojim pod-kompanijama i drugi glavni sistemi u ovim oblastima rade zajedničke projekte sa nama već decenijama.

Neki od naših dugogodišnjih partnera u Srbiji su i:

MINEL gradi svoju reputaciju u svetu već više od 60 godina. Naši uspešno završeni projekti su locirani u više od 70 zemalja, na svim kontinentima, stoga je MINEL formirao mrežu klijenata i partnera po celom svetu. MINEL sa svojom grupom povezanih kompanija je sarađivao sa skoro svakom važnom globalnom korporacijom iz svoje branše,na projektima od prodaje „know-how“-a pa sve do finalizacije objekata.

MINELovi esencijalni globalni partneri su i korporacije kao na primer:

Sve informacije vezane za bitna događanja, održane sednice, donete Odluke i informacije o finansijskim izveštajima, pogledajte u rubrici "Izveštaji".